Long time, no see!

Lieve allemaal,

Het is echt al belachelijk lang geleden dat ik een post op deze blog zette, maar dat heeft wel degelijk een reden!

Sinds 3 april huur ik een eigen appartementje en na meer dan een maand klussen en verhuizen, kon ik 18 mei er eindelijk in trekken! Dat en redelijk druk zijn met andere dingen zorgt er voor dat ik a) niet zoveel tijd heb gehad om iets te posten, b) ik minder heb gelezen dan ik van mezelf gewend ben, c) er eigenlijk dus belachelijk weinig te vertellen is!

Maar goed, hier ben ik dan toch! Sinds vorige week zal ik niet langer (alleen) te vinden zijn via https://daffodilsbooks.wordpress.com , maar kan je ook gewoon gaan naar http//www.daffodilsbooks.nl wat natuurlijk een stuk gemakkelijker is!

Ik wil wat veranderingen gaan aanbrengen op deze blog maar ik ben er nog niet uit wat ik precies wil. Ik zal hoe dan ook mijn best doen om minimaal wekelijks iets te posten! Ik ben vanaf het begin al een mix van Nederlands en Engels geweest, omdat ik regelmatig ook boeken via Amerikaanse auteurs ontvang, en misschien behoud ik dat zo of ik ga het uiteindelijk veranderen. We zullen zien!

Een kleine update over mijn boekenplanken, door de verhuizing ben/was ik boekenkastloos, mijn boekenkasten die ik bij mijn ouders had zijn namelijk te klein, onhandig om neer te zetten hier, langzaam aan ga ik over op grotere kasten, waarvan ik van de week de eerste neer heb gezet en er morgen nog twee volgen!

20170717_165006

De rest van de kamer ziet er niet uit op dit moment, en wees gewaarschuwd dat dit nog maar net iets meer dan de helft is van de boeken die ik bezit. Er staan er nog genoeg bij mijn ouders!

20170707_161721

En dan als laatste, als we toch aan het updaten zijn. Sinds 29 mei heb ik twee huisgenootjes, namelijk de zusjes Fraser en Nimbus. Op dit moment zijn ze 15 weken oud en ontzettend ontdeugend. Ze zijn lief en kruipen het liefst iedere avond tegen mij aan als ik in bed lig, wat niet altijd even handig is 😉

20170716_235733
Fraser is rood met wit, de dierenarts dacht dat ze een mannetje was (gezien rode katten dat vaak zijn!), maar beiden waren toch wel degelijk dametjes! Nimbus is behalve rood met wit ook wat donkerder van kleur, ze lijkt erg op haar moeder al was die nog donkerder waar Nimbus elke week lichter lijkt te worden!

Liefs,
Daphne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s